2016 Modeverschijnsel Houten Zonnebril Echt cool.

Eerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste pilotenbrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke aankoop te doen.
– Ray Ban was eerst een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de vorige zomer net een hele dure zonnebril gekocht? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope pilotenbrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen gevaarlijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitkiezen van de geschikte pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een bescheiden modelletje is er ook niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / liefje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de best letterlijke echter ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het strand met een nieuwe vriendin of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.

Het kan bijna niet gek genoeg zijn in 2016.Houten Zonnebrillen zijn in. Je zonnebril MOET dit zomertijd uitspringen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor eerstvolgend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook aankomend seizoen zien we steeds meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze mogelijkheden kun je het eigenlijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle gelegenheden perfect blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een leuke webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. kijk ook hier Daar kun je hele mooie houten brillen in verschillende smaken en uitvoeringen bestellen. Ook de lenzen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de gevariëerde soorten hout is iedere zonnebril bijzonder in zijn soort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *